La Anastasia Spedition, respectăm intimitatea utilizatorilor ori de câte ori procesăm datele acestora. Prezenta Politică de Confidențialitate precizează cine colectează, procesează și utilizează datele personale pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru, tipurile de date pe care le colectăm despre dvs., modul în care utilizăm datele respective și drepturile dvs. în legătură cu utilizarea de către noi a datelor personale.

Ce înseamnă date personale?

Datele personale reprezintă toate informațiile prin intermediul cărora o persoană poate fi identificată direct sau indirect. De exemplu, un fișier cu date structurate care conține numele întreg al persoanei se încadrează în categoria datelor personale, deoarece persoana poate fi direct identificată pornind de la informația respectivă. Detaliile care pot fi utilizate pentru a identifica o persoană indirect (cum ar fi un număr de înregistrare, numărul de telefon sau o poză) sunt de asemenea considerate date personale.

Există legi speciale care reglementează procesarea și reținerea acestui tip de informații.

Tipurile de date pe care le putem colecta de la dvs. includ numele, adresa/adresele poștale, adresa/adresele de e-mail, numărul/numerele de telefon și istoricul de navigare.

Cine colectează, procesează și utilizează datele dvs.?

Atunci când accesați site-ul nostru web, datele dvs. personale sunt colectate, procesate și utilizate de Anastasia Spedition și/sau de furnizori terți care întrețin și susțin site-ul nostru web.

De ce procesăm și/sau utilizăm datele dvs. personale?

Procesăm datele pe care le colectăm în următoarele scopuri:

Pentru a ne respecta obligațiile contractuale (în baza legalității).

Pentru a ne urmări interesele legitime.

  • Pentru a efectua analize statistice.
  • Pentru a măsura traficul pe site.

Cum vă acordați consimțământul?

În anumite circumstanțe, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a colecta, procesa și/sau utiliza datele dvs. personale.

Avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a instala module cookie pe dispozitivul dvs. și pentru a colecta, procesa și utiliza informațiile pe care le partajați cu noi prin intermediul formularului de contact în vederea procesării procesării solicitării dvs.

Vă puteți modifica preferințele de consimțământ pentru oricare dintre activitățile descrise mai sus, în orice moment. Puteți refuza ca noi să vă folosim datele personale.

Cine primește datele dvs.?

Colectăm datele dvs. în scopuri de relații cu clienții interni și exclusiv în astfel de scopuri.

Partajăm datele personale pe care le colectăm despre dvs. atunci când utilizați serviciile noastre numai cu următorii terți:

subcontractori spre care externalizăm anumite servicii.

Partajăm date personale cu alți terți numai dacă acest lucru este impus prin lege (cum ar fi un tribunal sau o autoritate judecătorească), dacă sunteți de acord ca noi să partajăm datele sau dacă acest mod de partajare a datelor este permis de lege.

Cum păstrăm datele?

Păstrăm datele în baza noastră de date de prospectare activă, timp de trei ani de la cel mai recent contact cu dvs.

Orice date pe care trebuie să le păstrăm din motive legale sunt păstrate pe perioada prevăzută de lege.

Unde procesăm datele dvs.?

Noi și/sau anumiți destinatari ai datelor dvs. (conform descrierii de mai sus) pot fi situați în afara Spațiului Economic European (în China, Brazilia, India și Vietnam).

Prin urmare, datele dvs. personale pot fi procesate în țări care nu oferă garanții suficiente conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Vă asigurăm că datele dvs. vor fi protejate prin garanțiile corespunzătoare în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile în Europa.

Drepturile dvs.?

Conform legii, aveți dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de a șterge, dreptul de a obiecta, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la restricționarea procesării datelor dvs. personale.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți un mesaj ofițerului nostru de protecție a datelor la următoarea adresă, explicând clar natura solicitării: office@anastasiaspedition.ro

Din motive de securitate și prevenire a fraudelor, trebuie să ne oferiți o dovadă a identității alături de solicitarea dvs. Vom distruge dovada identității odată ce solicitarea a fost procesată.

Dacă considerați că vă încălcăm drepturile, vă rugăm să ne contactați mai întâi pe noi. Dacă răspunsul nostru nu vă satisface, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Modificări la Politica de Confidențialitate

E posibil să aducem modificări Politicii de Confidențialitate pentru a reflecta îmbunătățirea serviciilor noastre, de exemplu, în cazul în care introducem tehnologii noi sau lansăm servicii noi. Vă vom anunța în prealabil înainte de a opera orice modificări la Politica de Confidențialitate.

Termeni si Conditii

Pentru vizitarea si utilizarea paginii web https://www.anastasiaspedition.ro/ este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de utilizare stabilite de catre administratorului site-ului.

Vizitarea în continuare a paginilor acestui site, implică acordul expres și neechivoc privind termenii si conditiile stipulate in acest document.

I. Conditii de utilizare

Accesarea si utilizarea acestui website se supun urmatoarelor conditii de utilizare, dar si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Prin accesarea si utilizarea website-ului www.anastasiaspedition.ro, acceptati fara alte limitari sau calificari prezentele conditii si luati in acelasi timp la cunostinta faptul ca orice alte acorduri intre utilizator si Anastasia Spedition – www.anastasiaspedition.ro – se supun acelorasi prevederi mentionate in Termenii si conditiile de utilizare.

In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara alte limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui website, va rugam sa parasiti site-ul.

II. Proprietatea continutului

Website-ul www.anastasiaspedition.ro si tot continutul acestuia, incluzand fara limitare toate textele si imaginile, se afla in proprietatea si sub dreptul de autor al Anastasia Spedition SRL, cu exceptia cazului in care nu exista alte specificatii.

Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptiile prevazute in mod expres si scris de catre proprietar. SC Anastasia Spedition SRL isi asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca este cazul, cei vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala vor fi actionati in instanta.

III. Utilizarea site-ului

Anastasia Spedition SRL ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi site-ul in urmatoarele conditii:

● Continutul nu poate fi descarcat, pentru uz personal sau comercial, cu conditia conformarii si luarii la cunostinta a informatiilor referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului.

● Este strict interzisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia de mai sus), transmiterea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferul, vinderea sau utilizarea continutului prezentului website in orice alt mod, fara un acord expres in forma scrisa din partea Anastasia Spedition SRL.

● Este strict interzisa utilizarea site-ului pentru afisarea sau transmiterea oricarui fel de material ce are caracter fals, inselator, abuziv, amenintator, de hartuire, licentios, instigator, calomniator, scandalos, vulgar, obscen, pornografic, profanator sau orice alt tip de material ce poate constitui sau incuraja un comportament ce poate da nastere unei infractiuni sau care ar putea conduce la raspundere civila ori ar incalca in vreun alt mod legislatia in vigoare. Anastasia Spedition SRL va coopera cu orice autoritati abilitate sa aplice legea si se va conforma cerintelor de dezvaluire a identitatii oricaror persoane care nu vor respecta termenii si conditiile, conform cu deciziile judecatoresti in acest sens.

IV. Parteneriate

Unele din serviciile organizate in cadrul acestui website sunt realizate in parteneriat cu diversi colaboratori, entitati juridice, care sunt pe deplin responsabile privind gestionarea relatiei cu clientul, intr-un asemenea caz Anastasia Spedition SRL actionand in calitate de intermediar.

Anastasia Spedition SRL va depune toate diligentele necesare pentru a facilita comunicarea, insa nu poate fi facuta responsabila in cazul neindeplinirii obligatiilor care ii revin unei terte parti.

V. Lipsa garantiilor

Intregul continut al acestui website poate fi modificat si este oferit utilizatorilor “ca atare”, fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

VI. Exonerarea de raspundere

Utilizarea prezentului website este in totalitate pe raspunderea utilizatorului. Anastasia Spedition SRL si societatile afiliate sau orice terte parti implicate in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte de orice natura ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului sau a continutului acestuia. Anastasia Spedition SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna rezultata in urma accesarii sau utilizarii prezentului website ori a descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini sau orice alt tip de continut din cadrul acestui site.

VII. Link-uri

Site-ul www.anastasiaspedition.ro poate sa contina link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de catre terte parti, altele decat Anastasia Spedition SRL. Asemenea link-uri sunt furnizate catre utilizatori pentru a le folosi numai daca isi doresc acest lucru. Anastasia Spedition SRL nu are control si nu este in nici un fel raspunzatoare pentru continutul, termenii si conditiile cu privire la confidentialitate, securitatea sau functionalitatea respectivelor site-uri. Fara a se limita la cele mentionate anterior, Anastasia Spedition SRL isi declina explicit orice raspundere in cazul in care aceste site-uri:

● Incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

● Sunt incomplete, inexacte sau contin informatii inselatoare;

● Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anume scop;

● Nu ofera un nivel de securitate adecvat;

● Contin virusi sau alte elemente cu potential daunator sau caracter distructiv;

● Sunt licentioase sau calomnioase.

VIII. Revizuiri si modificari ale prezentelor conditii de utilizare

Anastasia Spedition SRL poate sa revizuiasca si sa modifice termenii si conditiile in orice moment, ori de cate ori este necesar, fara a oferi o notificare prealabila. Utilizatorii site-ului au obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare, inclusiv dupa revizuirea si actualizarea acestora, motiv pentru care au si obligatia de a vizita aceasta pagina pentru a lua la cunostinta noile modificari si actualizari efectuate asupra termenilor si conditiilor de utilizare.

IX. Legislatie si jurisdictie

Acesti termeni si conditii, dar si utilizarea prezentului site se afla sub guvernarea legilor din Romania. Autoritatile si instantele competente din Romania vor avea jurisdictie asupra tuturor disputelor care pot aparea din, care se vor referi la sau care vor fi in legatura cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si/sau continutul site-ului, sau in cazul disputelor in care acesti termeni si conditii de utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru asemenea dispute.